Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Hercai Ekibi Tarihin Sıfır Noktasında
Mardin'in Midyat ilçesinde çekilen Atv'nin sevilen dizisi Hercai, sezon final Şanlıurfa'da çekildi. Hercai, 11'inci bölümü ve sezon finalinde Şanlıurfa'daki sahnelerle ekranlara gelecek. Başrol oyunculardan Miran'ın (Akın Akınözü), Reyyan'ı (Ebru Şahin) Şanlıurfa’ya kaçırışının işleneceği bölümlerde, bol bol Şanlıurfa'dan sahnelere yer verildi. Ekip oyuncuları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılı ilan edilen tarihin sıfır noktası Göbeklitepe’yi’ ziyaret etti. Ekip oyuncuları Göbeklitepe'de Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile bir araya geldi.
Hercai dizi ekip Göbeklitepe'de gezerek Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan'dan bilgi aldı. Ekip Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile birlikte tarihin sıfır noktasında hatıra fotoğrafı çektirdi.
Hercai Dizisi Konusu
Midyat'a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlanlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren'in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49