Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

"Hayat Öğrendikçe Güzel"
Etkinlikte öğrenciler önce farklı konularda hazırladıkları sunumları gelenlerle paylaştılar. Farklı materyallerle anlatımlarını zenginleştiren öğrenciler daha sonra eğlenceli bir oyun atölyesi gerçekleştirdiler. Etkinliğin finalinde bilgi yarışması ile genel kültürlerini sınayan öğrenciler dört saatlik keyifli bir etkinlikle Piazza AVM' ye renk kattılar.
Konu ile ilgili açıklama yapan okul müdürü Ahmet Taylan şunları söyledi.
" Öğrencilerimiz eğitimin, öğretimin mekanının olmadığını, her zaman her yerde öğrenme sürecinin var olacağını bu etkinlikle göstermeye çalıştık. Öğrencilerimiz sorumluluk alarak konularını hazırlandılar ve renkli bir aunumla paylaştılar. Bu paylaşım onların sosyal ve duygusal olarak gelişimine büyük bir fayda getirecektir.
Bu etkinlikte emeği geçen öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenimiz Halil Koçakoğlu' nu tebrik ediyorum. Okul olarak bundan böyle bu tarz etkinliklere devam edeceğimizi söylüyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49