Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Hastane Çalışanlarına İftar
 Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi’nin çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başhekim vekili Yılmaz Gerger Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi bünyesinde görev yapan doktorlara, hastane çalışanlarına ve ailelerine iftar yemeği verdi. İftar yemeği davetine katılan herkese teşekkür etti.

Doğumevi Hastanesi'nin yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Başhekim vekili Yılmaz Gerger, Hastane Müdürü Halil Badem, Müdür Yardımcısı Ahmet Sevim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurgül Çetin, Uzman doktorlar, hastane çalışanları ve aileleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi Başhekim Vekili Yılmaz Gerger ”Geleneksel olarak düzenlediğimiz İftar yemeği ile geçen yıllarda da olduğumuz gibi bu senede beraber olduk. Mübarek Ramazan ayını manevi iklimini iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Ramazan’ın “Güzellikler ayı” olduğunu belirterek, “İnsanın ömründe karşısına çıkan önemli bir fırsattır. Bu fırsatı güzel ve iyi değerlendirmek için çalışmalıyız. Ramazan ayı aynı zamanda mukayese ayıdır. Öncelikle insan olduğumuzu hatırlamamız gereken bir aydır” dedi.

Yemekten sonra Başhekim vekili Yılmaz Gerger masaları ziyaret ederek konukları ile sohbet etti.

Sıcak bir ortamda geçen İftar için Hastane Yöneticisine teşekkür eden hastane çalışanları ve aileleri iftar yemeğinden memnun kaldıklarını, bu tür etkinliklerin önümüzdeki yıllarda da tekrar etmesi dileğinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49