Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Harran'da firari zanlı nefes kesen operasyon ile yakalandı

Alınan bilgilere göre, Harran ilçe jandarma komutanlığı ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü bağlı JASAT ( Jandarma Suç Araştırma Timleri) İlçede vatandaşları emeklerine ve hayallerine göz diken dolandırıcıları yakalamak için çalışma başlattı. Ekipleri yaptıkları çalışmada yakalanmamak için binbir kılığa giren ve hakkında; 25 Yıl, 8 Ay hapis cezası bulunan ayrıca 29 dolandırıcılık suçundan aranan cezaevi firarisi M.A.'yı fiziki takip ve kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49