Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

HALİLİYE’DE RİSKLİ VE METRUK YAPILARA YER YOK
Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından riskli ve metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor.

İlçe genelinde yürütülen saha çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda riskli ve metruk yapı tespit çalışmaları devam ediyor. Teknik ekipler tarafından yapılan saha çalışmalarının ardından riskli olduğu tespit edilen metruk yapılar bir bir inceleniyor. İncelemesi tamamlanan yapılar tahliye işleminin ardından yıkılıyor.

Bu kapsamda Yapı Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler son 1 ay içerisinde ilçedeki 5 metruk ve riskli yapının tespitini sağladı. Yavuz Selim Mahallesi, Şair Nabi Mahallesi, Şehitlik Mahallesi, Bamyasuyu Mahallesi ve Süleymaniye Mahallesinde tespiti yapılan riskli ve metruk meskenlerin yasal sürecinin tamamlanmasının ardından, yıkım çalışmaları alınan güvenlik tedbirleri eşliğinde gerçekleşti.

Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise tespiti yapılan ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine Haliliye’nin riskli ve metruk yapılardan arındırılacağı ve çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48