Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de Parklar Yenileniyor

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde bulunan parklarda bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mehmet Canpolat’ın “Üreten Belediye” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ekipler parklarda deforme olan bank, kamelya ve çöp kovalarını onarıyor. Deforme olan bankları Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı atölyede yenileyen ekipler daha sonra montajını gerçekleştiriyor. Kamelyalarda boyama işlemi yapan ekipler çöp kovalarında da yenileme işlemi yaptı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yaptığı açıklamada ise ilçe genelinde park ve yeşil alanlarda bakım-onarım çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49