Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 6. Olağan İl Kongresi ve miting için GAP havalanana indi. Cumhurbaşkanı 11 Nisan kapalı spor solunun önünde halka hitap edecek olan Erdoğan’ın, daha sonra Şanlıurfa AK Parti 6. Olağan İl Kongresine katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi öncesi kentte hareketlilik sabah saatlerinden itibaren başladı. Sabah saatlerinden itibaren mitingin ve kongrenin yapılacağı alanda ve Kentin bir çok yerine bayraklar asıldı. 3 bin polis memurunun görev aldığı alanda, kentin bir çok noktasına trafik polisleri yerleştirildi. Salona girişler tek bir noktadan yapıldı, Tüm giren vatandaşlar üst aramasından geçirildi. Yağış nedeniyle vatandaşlara yağmurluk ve kumanya dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49