Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, 'Suruç tarihinde görmediği hizmetleri almaya başladı'

İlçe gezileri kapsamında her fırsatta farklı bir ilçede bulunarak ilçe halkı ile bir araya gelmeye devam eden Başkan Nihat Çiftçi, ilçe ziyaretleri kapsamında Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Mahalle muhtarları ile istişarede bulunmaya devam ediyor.

Suruç ilçe ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen Muhtarlar ve STK Buluşmalarına; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifçi, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri katıldı.

Suruç'un tarihinde görmediği hizmetleri yaptıklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, Allah'ın izni ile ilerleyen yıllarda Suruç'un tüm sorunlarını ortadan kaldıracaklarını belirtti.

Konuşmasında Başkan Nihat Çiftçi, "Suruç AK Belediyecilik anlayışı ile 2 yılda tarihinde hiç görmediği hizmetleri bir bir almaya başlıyor. Büyükşehir Belediyemizin ve İlçe Belediyemizin başka bir belediye başkanına kavuşması ile birlikte Suruç'ta değişimler başladı. İlçemizin kırsalı asfaltla buluşmaya başladı. Suruç merkezi ilk kez sıcak asfaltla, yeni mezarlıklara, yeni parklara, yeni semt sahasına ve semt pazarına kavuştu. Allah'ın izni ile Suruç'umuzun çehresi değişti. Daha yapacağımız çok hizmet var. Bizler hizmet endeksli çalışan belediyeleriz. Her yağmur yağdığında İlçe genelinde yaşanan su baskınlarına istinaden başlattığımız çalışmalarla alt yapı sorunu tarihe gömdük" dedi.

Başkan Nihat Çiftçi, "Amacımız Suruçlulara Doğru Bir Şekilde Hizmet Etmek"

Büyükşehir Belediyesi olarak vizyonel çalışmalar yürüterek ilçe genelinde büyük projelere imza atacaklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi,"İlçede yaptığımız çalışmalara istinaden artık daha vizyonel bir yaklaşım ile Suruç'un geleceğini ileriye taşımak için içme suyu arıtma tesisi yapıyoruz. Bu çalışma ile halkımız artık temiz içme suyu içecek. İlçe genelinde başlatacağımız 143 kilometrelik asfaltlama çalışması ile birlikte ilçenin çehresini değiştireceğiz. Hedefimiz sizlere doğru bir şekilde hizmet etmek ve bunu doğru bir şekilde yapıyoruz. Gücümüzü Cumhurbaşkanımızdan, Bakanımızdan, Vekillerimizden, Teşkilatımızdan ve halkımızdan alıyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken bireysel düşünmüyoruz. Bizleri seçen sizlere mahcup olmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hepinizin göreceği gibi 2018 Suruç'un hizmet yılı olacak" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49