Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Meclisinden Aşı Olalım Çağrısı
Gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla herkesin Kurban Bayramını tebrik eden Başkan Vekili Ahmet Kaytan vatandaşların aşılarını yaptırmaları, maske, mesafe ve temizlik konularına dikkat etmeleri yönünde çağrıda bulundu.
BAŞKANVEKİLİ KAYTAN: ”BAYRAMI BAYRAM GİBİ YAŞAMAK İÇİN MASKE VE MESAFEYE DİKKAT EDELİM”
Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan ”Salgından kurtulmak için bir an önce aşılarımızı olmamız gerekiyor. Bir diğer önemli konu ise bayramlaşma sürecinde sosyal mesafeye özen göstermeli ve maskelerimizi takmalıyız. Bayramları bayram gibi yaşayabileceğimiz zamanlara hep birlikte kavuşuruz temennisinde bulunarak meclis üyelerimize katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49