Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Judo Takımı 80 puan ile grup şampiyonu
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor Genel Müdürlüğü’nün 2017-2018 yılı faaliyetleri kapsamında 24-25 Şubat tarihlerinde Siirt’te gerçekleştirdiği Anadolu Yıldızlar Judo Ligi Birinci Etabına, 9 ilden 200 sporcu katıldı. 9 sıklette grup müsabakalarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyaman, Siirt, Batman, Gaziantep, Kilis, Şırnak illerinin yer aldığı Güneydoğu grubu arasında gerçekleşecek müsabakanın ardından derece elde eden takımlar, 17-18 Mart 2018 tarihleri arasında Malatya’da düzenlenecek olan Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.
Spor Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği ve 2 gün süren müsabakalarda Büyükşehir sporcularından 34 kilogramda Seyitcan Baran, 38 kilogramda Kemal Ayaz, 42 kilogramda İbrahim Halil Buğaakça, 46 kilogramda Muhammed Baran, 50 kilogramda Abdulkadir Teker, 55 kilogramda Müslüm Ceylan, 66 kilogramda Cumali Ceylan, 73 kilogramda Kadir Alkan ve 73 kilogramda ise M. Tuncay Çiftçi dereceye girdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Judo Kulübü Takım Antrenörü Mehmet Niyazi Tanrıverdi ve Ahmet Şeyhanlı final karşılaşmaları için takım olarak çalışmalara başladıklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaUrfahaberBuyuksehır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49