Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi karakopru

Bu haber kez okundu.

Birecik'ta feci kazada: Ölü sayısı 4’e yükseldi
Edinilen bilgilere göre kaza, Suruç Birecik yolu Arat Dağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Suruç Birecik yolunda seyir halinde devam eden 34 AG 4195 plakalı soğan yüklü kamyonet ile hatalı solama yapan 44 HT 681 hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç ile kamyonet taklalar atarak şarampole yuvarlandı.
Meydana gelen kazayı gören diğer araç sürücüleri ise olay yerine giderek durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda sağlık ekipleri Yakup, Nejdet, ve Meryem Korkmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada yaralanan 4 kişi ise Suruç ve Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Birecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Hakkı Korkmaz doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Katliam gibi kazada ölü sayısı 4’te yükseldi
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49