Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası peş peşe son dakika yüz yüze eğitim açıklamaları!
Kurumlarımız arasındaki tam 2021-2022 yılına başlamadan son toplantımızda, eğitime başlanılması ve tedbirlerin son bir değerlendirmesini yapmaktı. 2020 yılı başlarından itibaren sağlık yönünden en çok büyüklerimizi, eğitim öğretim açısından gençlerimizi etkiledi."TÜNELİN ÇIKIŞI GÖRÜNÜYOR"
2021 yılı ile birlikte gerek hastalığın tıbben daha anlaşılması, gerekse aşının devreye girmesiyle önümüzü görebileceğimiz günlere geçtik. Sizlere aşı programımız başlarken "tünelin ucundaki ışık göründü" demiştim. "Bugün tünelin çıkışı görünüyor" diyebilirim. Son 4 haftada vaka sayılarındaki artışın özellikle aşı olmamış kişilerden kaynaklandığını ifade etmiştim.

"AKTİF VAKALARIN YÜZDE 81'İ TAM AŞILI OLMAYAN KİŞİLERDİR"YÜZ YÜZE EĞİTİM GELECEK HAFTA BAŞLAYACAK"KALABALIK ORTAM OLUŞMAMASI İÇİN TEDBİR ALACAĞIZ"BAKAN ÖZER: YÜZ YÜZE EĞİTİM ARTIK TERCİH OLMAKTAN ÇIKTI"ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLERİ 81 İLE GÖNDERDİK""MİNİK ÖĞRENCİLER 1 EYLÜL'DE EĞİTİME BAŞLADI""KURALLARA UYALIM Kİ OKULLARIMIZ BİR DAHA KAPANMASIN""BULAŞIN ARTARAK VAKA SAYISINI ARTTIRDIĞINI GÖRÜYORUZ""VAKANIN EN YOĞUN OLDUĞU YAŞ GRUBU 15-45 YAŞ ARASI"SPUTNİK AŞISI"AŞISIZLARIN SALGINI DEVAM EDİYOR""ÜÇÜNCÜ AYDAN SONRA KORUYUCULUK AZALIYOR""AVM, RESTORAN VE KAFELER İÇİN PCR TESTİNİ GÜNDEMİMİZE ALMADIK"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49