Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci, Zabıta Haftası’nı Personeliyle Kutladı

Başkan Salih Ekinci, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’ münasebetiyle Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksinde düzenlediği yemekli programda Zabıta personelleri ile bir araya gelerek, haftalarını kutladı.

Belediye Başkan yardımcıları ve Belediye birim müdürlerinin de katıldığı yemekli programa eşi Sibel Ekinci ile birlikte katılan Başkan Ekinci, Zabıta personelleriyle tek tek ilgilendi. Zabıta teşkilatının 196. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Programda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye ile vatandaş arasında köprü görevi gören zabıta personelinin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturan zabıta personelinin gece gündüz özverili ve fedakârca çalışmalar yürüttüğüne vurgu yapan Başkan Ekinci,“ Bizim amacımız ceza kesmek değil, denetimler yaparak düzeni ve huzuru sağlamak. En önemli görevimiz budur. Hepsinden önemlisi zabıta ekiplerimizin güler yüzlü olması gerek. Gülümsemek, güler yüzlü olmak birçok olayı çözer. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Şehrimizi ülkemizi koruyup kollamamız lazım. Duruş, davranış ve yaşam şeklimizle topluma örnek olmamız lazım. Bu çerçevede belediyemizin kolluk birimi olarak, yaşamımızın kolaylaşması, esenliğin ve düzenin sağlanması için görev yapan Zabıta Personelimizin haftalarını kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.”Dedi.

Başkan Ekinci, Sıcak ve samimi bir ortamda yaklaşık 2 saat süren programın ardından eşi Sibel Ekinci ile birlikte, Zabıta personellerine hediyeler takdim etti.

Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Vekili Fettah Güngör ise, Yemek programı ve Zabıtaya verdiği desteklerden ötürü Başkan Salih Ekinci’ye teşekkür plaketi verdi. Program toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49