Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, 3. yılını değerlendirdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak“ 36 Ayda Değerlendirme Lansman toplantısı düzenledi.

Toplantının başlaması ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Basın Yayın Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Şanlıurfa tanıtım filmi ve akabinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 36 ayda yaptığı yatırımları içeren video Başkan Beyazgül'ün anlatımıyla Lansman toplantısında bulunan katılımcılar ve basın mensuplarına izletildi.

ŞANLIURFA TÜRKİYE'NİN 7. BÜYÜK KENTİDİR

Lansman toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Şanlıurfa nüfus bakımdan Türkiye'nin 7. büyük kentidir. Bu nüfusun istihdamı için 6 fabrikanın temelini attık, Şanlıurfa'nın eski yapısını ortaya çıkarmak amacıyla eki yapıları yıktık ve meydanılar yapmaya başladık. Şehrin kültür ve tarihine katkı sağlamak için Urfa müziği ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Şanlıurfa bir çok medeniyet ev sahipliği yaptı. Kentinizim turizmini geliştirmek için çalışmışlarımız sürüyor"dedi.

3 Yıllık yapılan çalışmaların tanıtımın ardından program soru cevap ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49