Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Akçakale'de iki aile arasında kavga, 9 yaralı
Kavga akşam saatlerinde Akçakale ilçesine bağlı Sevimli kırsal mahallesine bağlı Demircik köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki aile arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.
Taş ve sopa darbeleriyle Mahmut T. Halil T. Halime D. Necmettin D. İsmail. D. Mehmet D. Utman D. Ahmet D. Ve İsa D. yaralandı. Çevredekilerin 112 sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine durumu bildirmesiyle birlikte olay yerine jandarma ekipleri ve ambulans sevk edildi. Jandarma ekipleri durumu kontrol altına alırken, 112 sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından Akçakale Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49