Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Acılı Ailelere Ziyaret
 Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen olaylarda hayatını kaybeden Mehmet Gündüz ile Şükrü Kahraman’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Celalettin Güvenç, önce Ankara’da tedavi görürken hayatını kaybeden Mehmet Gündüz’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Gündüz Ailesi’nin evinin önünde kurulan taziye çadırına giden Celalettin Güvenç, aileyle görüşerek baş sağlığı diledi.
Vali Celalettin Güvenç, daha sonra dün akşam hayatını kaybeden Şükrü Kahraman’ın evine giderek taziye ziyaretlerinde bulundu. Kahraman ve Gündüz aileleri ile görüşen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, ailelerin yanlarında olduklarını ve devletin her türlü desteği kendilerine vereceğini ifade etti.
Öte yandan taziye ziyaretleri sırasında Vali Celalettin Güvenç’e, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49