Şanlıurfaspor tarihinde böyle bir muhteşem kongre yaşamadı.Sayın valimiz Celalettin Güvenç’in çabalarıyla Fethi Şimşek’in başkanlığındaki bu muhteşem liste Şanlıurfaspor taraftarlarının yüzünü güldürdü. Çünkü daha önce yapılan kongrelerde çoğunluk sağlanmıyordu. Çamlıkta yapılan olağanüstü kongreye büyük ilgi vardı.Sadece Şanlıurfa’dan değil Türkiye’nin her yerinden Şanlıurfalı iş adamları ve Şanlıurfaspor’a gönül veren herkes buradaydı. Buda gösteriyor ki Şanlıurfa’da ve Şanlıurfaspor’da büyük gelişmeler var.Bu liste bana göre Şanlıurfaspor’u zirveye taşır.Listede iş adamından tut bürokrat ve oda başkanlarına kadar var ,hepsi çok değerli insanlar.
Bu yönetim isterse Şanlıurfaspor’u şampiyonluğa taşır. Çünkü bu liste çok güçlü bir liste. Öncelikle yeni seçilen bu yönetim takıma  acilen 4 çok kaliteli futbolcu  alması gerekir. rakiplerimiz devre arasında çok kaliteli futbolcu alarak takımlarını güçlendirdiler.Bizde acilen takımımızı güçlendirmeliyiz. Kongrede konuşan sayın valimiz Celalettin Güvenç ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Eşref Fakkıbaba Şanlıurfaspor’a maddi destek sözü verdiler.Ben bu yönetime güveniyorum bu yönetim  Şanlıurfaspor’a ve Şanlıurfaspor taraftarlarına hayırlı olsun.Herkes Şanlıurfaspor’a destek vermelidir. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49