Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Sercan Şanlıurfa'da
Şanlıurfaspor yeni transfer ettiği  Serdar Yıldırım ve  Ganalı Forvet Oyuncusu Emanuel Banahane havalananda  100 kişilik taraftar grubu ve yönetim kurulu tarafından karşılanan futbolcular konvoy eşliğinde Şanlıurfaspor tesislerine geçti. 

Sercan Yıldırım'ın 2013-2014 futbol sezonunda Şanlıurfaspor Kulübüne 150.000 EURO karşılığında geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Her iki futbolcu Şanlıurfasporlu taraftarların kendilerine gösterdikleri yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten futbolcular hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49