Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor, Uşak'ta Çalıştı

Şanlıurfaspor yarın deplasmanda gerçekleştireceği 17. hafta hazırlıklarını Uşak'ta da sürdürdü. Dün ilk olarak hava yolu ile Ankara'ya ardından ise kara yolu ile Uşak'a geçiş yapan Sarı Yeşilli ekip bugünkü antrenmanını yağış altında taktik çalışma ile tamamladı.

Uşak Belediyesi Ilıcak Su Başı Tesislerinde sıkı bir antrenman gerçekleştiren takımda motivasyonun yüksek olduğu gözlemlendi. Teknik Direktör Ali Tandoğan ve heyetinin futbolcularla yakından ilgilendiği antrenman yaklaşık iki saat sürerken, antrenmanda sakatlığından dolayı Raşid Yöndem yer alamadı.

Uşakspor deplasmanı için galibiyete odaklanan takım maça ise yarın saat 13.00'de Uşak 1 Eylül Standında çıkacak. Adnan Deniz Kayatepe 'nin yöneteceği maçın yardımcı hakemleri ise Birtan Yavuz ve Tolga Atasoy olacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49