Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi baskan sanlıurfa Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor maçından güzel görüntüler
TFF 2. Ligin 9. haftasında kendi sahasında Anagold 24erzincanspor’u konuk eden Şanlıurfaspor maçı öncesi Urfa’nın tarihi turistik yerlerini gezen Fırat’ın Çocukları, aç öncesi Şanlıurfa Valiliğinde Vali Salih Ayhan ile bir araya geldi.
Vali Salih Ayhan “Şanlıurfaspor bugün ağır misafirlerimiz var, büyük buluşma olacak! Bizler, ‘Fırat’ın Çocukları’ ile birlikte tribünleri tüm heyecanımız ve enerjimizle dolduracağız. Sizler de terleyen formalarınızın hakkını verip gollerinizle bizleri sevindireceksiniz İnşallah, güveniyoruz…’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49