Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor bir transferini daha duyurdu!
Bu sezon gerçekleştirilen transferler ile adından çokça bahsedilen Şanlıurfaspor, Bolu'da yapmış olduğu kamp antrenmanı ardından tekrardan yuvası Şanlıurfa'ya gelmişti. Lige bomba gibi hazırlanmak için çalışmalarına ara vermeye kulüp Şanlıurfa'ya geldikten sonra bir transferini daha açıkladı.

Şanlıurafspor sosyal medya hesabından birçok kez transfer haberlerini duyuran ve taraftarları heyecanlandıran kulüp bir kez daha yaptığı paylaşım ile ligde büyük bir mücadele sergileyeceğini hissettirdi. Aralarında süper lig takımlarının da olduğu kulüplerden tecrübeli futbolcuları transfer eden Şanlıurfaspor bugün İttifak Holdin Konyaspor'da forma giymekte olan Kadir Kaan Özdemir ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Şanlıurfaspor sosyal medya hesabından yapılan duyurulu ile Kadir Kaan Özdemir'in 3 yıllık sözleşme imzalayarak takım kadrosuna katıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49