Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta sonu tek liste halinde gidilen kongrede delegelerin oyuna alarak tekrar güven tazeleyen Emin Yetim Başkan 3 yıllık göreve devam edecek. Kongrede 40 milyon ( Trilyon ) borç’un olması beni ve taraftarları bir hayli endişelendiriyor. Bu sezonda yapılacak transferler içinde 10 milyon paraya ihtiyaç var bunları da göz ününde bulundurursak böylelikle toplamda 50 milyonluk bir borç yükü olacak Allah yönetimin yar ve yardımcısı olsun.

Benim düşüncem bu sezon şampiyonluktan daha önemli olan konu kalıcı gelire odaklanmamız gerekiyor daha önce eski 11 nisan stadyumunun orada Şanlıurfaspor dükkanları ve otoparklardan gelir geliyordu , buranın yıkılmasından sonra kulübün kalıcı gelirinden bir geliri elde edemedi. Geçen sezon parasızlıktan şampiyonluk kaçtı bakan, vali, belediyeler bir yere kadar destek olabiliyorlar bence bu sezon bu sorunu da bir proje ile sayın bakanımıza sunulması ve kalıcı geliri hayata geçirmemiz şart diye düşünüyorum.

Kongre öncesi Emin Yetim başkan Kemal Kılıç ile anlaşma sağladı, eski kadrodan kalacak oyuncular ile anlaşma sağlanmalı ve dış transfer işlemine biran önce başlanması gerekiyor, geçmiş sezonlarda yapılan hataya tekrarlanmaması için 1. kamp’ a kadar tam kadro gidilmesi gerekiyor. Sezona ne kadar eksiksiz girersek o kadar iyi hazırlanmış oluruz.

Taraftar sabırsızlıkla transferleri bekliyor almış olduğum duyumlara göre çok futbolcu ile görüşmeler sürüyor ve önümüzdeki hafta içinde imzalar atılmaya başlanacak Temmuz ayı ortasına kadar transferlerin tamamlanıp kampa katılması takımın selameti için iyi olur.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49