Şanlıurfaspor sezonu PTT 1 ligde kalarak kapattı ama yeni yapılacak olan kongre de yönetimin kurulunun devam edip etmeyeceği konusunda belirsizlik devam ediyor. Mevcut başkan Fethi Şimşek ve ekibinin şu ana kadar devam edip etmeme konusun da somut bir adım yok,ama 12 haziran da kongre yapılacağının duyumları var.
 
Mevcut yönetimin yanı sıra yeni başkan adaylarının da çıkması bekleniyor, benim şahsi düşüncem mevcut yönetim kurulu ve yeni girecek olan başkan adaylarının tek bir liste ile kongreye gitmeleri ve birlik beraberlik olması iyi olur , herkes’in ortak fikri Şanlıurfaspor ise bu konuda gerekli çalışmalar yapılması lazım.
 
Bana kalırsa kongre konusun da geç kalınmış bir karar, bizim kongre’nin bitmiş ve yönetim kurulunun oluşturulması gerekmekteydi. Her geçen gün Şanlıurfaspor’un aleyhine işliyor,mevcut kadrodan sözleşmesi biten oyuncular var yola devam edeceğinin oyuncular ile yeniden anlaşma sağlanması lazım başka takımlar devreye girmeden.
 
Yeni gelecek teknik direktör ona göre listesini yönetime sunması lazım, hem de yeni alınacak oyuncular da başka kulüpler de sözleşmeleri bitmiş olanlar var bunlarda bonservis ücreti ödenmeden transfer edilebilir. Bu konuda biran önce yönetim şekillenip transfer çalışmalarına geçilmesi lazım.
 
Bu sezon yeni alınacak oyuncuların genç ve geleceği olan oyuncular ile anlaşma sağlanması lazım, isimli ve şöhret oyuncu Şanlıurfaspor yönetiminin tercih etmemesi lazım. Bu konuda geçmiş yıllarda sıkıntılar çektik ve bundan sonra bu sıkıntıların olmaması lazım.
 
Bu sezon Urfalı oyuncuların tercih edilmesi bence yerinde karar olur örneğin Fevzi Özkan diye bir değerimiz var bu ligin oyuncusu, bu güne kadar oynadığı takımlar da vazgeçilmez oldu transfer yapılırken bu oyuncunun göz arda edilmemesi gerekiyor diye düşünüyorum, alt yapıda ki gençlere önem verilsin her sene 1 tane oyuncu A takıma kazandırılırsa Şanlıurfaspor kulübünün 500 bin lira civarında kulübün kazancı olur ,kendi değerlerimize sahip çıkarsak başarı kendiliğinden gelir
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49