Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa’ya Hizmet Görevim
ABDULLAH YİĞİT
Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu ve Türkiye damgasını vuran zamanın en popüler bakanı Şanlıurfa’lı hemşerimiz eski bakan Necmettin Cevheri ile sabah ilk saatlerinde haber editörümüz Gazeteci Abdullah Yiğit’e şu açıklamalarda bulundu.
Eski bakan Necmettin Cevheri: Şanlıurfa vakfı gecesinde katıldığımda siz yazmışsınız geceye damgasını vurdu diye haberde ama şuan toprak’a damgasını vurduk diyelim bu sefer. 11 bin yıllık  göbekli tepe    de  geçmiş toprakta kalmış ve tarih öyle yazılmış bizde şuan  Şanlıurfa mız dayız kendi memleketimde  halkımla sürekli beraber olmak için Ankara dan memleketimi geliyorum medeniyetlerin beşiğindeyiz .hayatımın  her gelen alanında hizmet etmek için  geldik Şanlıurfa’ya 30 yıl parlamento  ve 8 yıl  hükümetin  görevli  bakanı olarak Urfa mızda Birecik ,Viranşehir ,Siverek’te  ,vb. tüm ilçeler de hizmet    yaptık ,yapmaya çalıştık   her hangi bir siyasi    hayatımda  7 secim  gördüm    7 defa bizi getirdiler hiç  bir zaman   ne bizi seçinde göreve getirenler yapamadığımız hizmet için bağışlasınlar hakkını  helal  etsinler bize hakkını helal etsinler . Bizim yaptıklarımız halkımıza helal olsun. Hizmetleri devlet yapmıştır devletin parası ile milletin Urfa mızda Türkiye de değişik temelinde tarihi gercek vardı oda Gap vardır insanın % 75 su dur. Tıp biliminde de dunyanın.  % 75 inde su dur fazlası, toprağı suya kavuşturmaktır oda Şanlıurfa mız oldu Urfa’nın Gap projesinde Fırat havzası üzerinde kurulan 5 barajın 4’ü Keban barajı dışında doğrudan 4 baraj Şanlıurfa’ya hizmet etmektedir.
Sayın Demirel’in dediği gibi çatlayan toprak ın mavisi gibi Allah ın kimsenin olmadığı yere mutluluk götürmektedir. Huzurlu bütün ülkenin güzelliği bizi huzurlu edip bir gün halkımız helal kıldık. ne düşündük ve nede düşünürüz. biz her zaman Şanlıurfa mıza ve ülkemize hizmeti en iyisini vermek için çalıştık zamanında Urfa dayım bu günde Urfa dayım sadece Şanlıurfa ya kendi şahsi işlerim için geldim burada da çok sevdiğim dostlarım hemşerilerimle beraber  2-3 gün kalıp  Ankara ya geri döneceğim benim telefonum   24 saat acık   Şanlıurfa’lı hemşerilerime hizmet etmek için halen  devam ediyorum dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49