Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Polis Ve Eşlerine Bilgilendirme
Şanlıurfa Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa Polis personel ve eşlerine iletişim, beden dili ve para bütçe yönetimi konulu bilgilendirme verildi.
DSİ konferans salonunda gerçekleşen eğitime Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu eşi Zübeyde Likoğlu, Emniyet Müdür yardımcıları, Polis memur ve eşleri katıldı.
Bilgilendirmeyi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Eğitimci Doç.Dokror. Murat Ertan Verdi.
Yaklaşık 2 saat süren bilgilendirmede katılımcılara iletişim, beden dili ve para bütçe yönetimi konulu bilgilendirme verildi.
Eğitim Uzmanı Murat Ertan’ ne söylediğiniz değil nasıl söylediğiniz önemli her zaman. Özellikle şu günlerde televizyon izleyenler 1 saat izliyorsa sorun yok. Ama gerçeğe baktığınızda 4 saat televizyon izleyen bir kişi aptallaşıyor bu nedenle kendinize çeki düzen vermeniz gerekli. Özellikle aile içinde uyumlu olmak ve sıcak olmalısınız. Özellikle harcama konusunda en fikir olun bu sizi daha çok mutlu ve motive edecektir dedi. Bilgilendirme yaklaşık 2 saat sürdü.(Mustafa BAYAR)
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49