Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Payamlı Öğrencilerine Kıyafet Yardımı
Şanlıurfa-Viranşehir yolu üzerinde bulunan Payamlı köyüne giden İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Meclis üyeleri, Necmettin Sağlam, Sait Bağlı ve Mahmut Yıldırım ile birlikte maddi durumu iyi olmayan öğrencilere okul üniformasıhediye ettiler.Payamlı Kalecik İlköğetim okulunda toplam 150 öğrenciye kıyafet yardımında bulunuldu. Okula giden ve maddi durumları iyi olmayan öğrencilere yönelik yapılan bu yardımlar öğrencileri mutlu etti.
Kıyafetlerin verilmesinin ardından sınıfları gezen Başkan Mustafa Yavuz ve meclis üyeleri çocuklara sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Okul müdür yardımcısı Mustafa Demir köyde yaşanan elektrik sıkıntısını Başkan Mustafa Yavuz’a ileterek kendilerine jeneratör verilmesi konusunda ricada bulundu. Başkan Yavuz ise bu konuda gerekeni yapacaklarını belirtti.
Yapılan yardımlarından ardından bir açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, ‘Bugün okulumuzu ziyaret ettik. Son derece büyük bir nüfusa sahip 28 köyden taşımalı bir sistem uygulanıyor. Dolayısıyla köyün şartları zor, köyde okumak kolay değil. Bende köy çocuğuyum, bu soğuk kötü hava şartlarında öğrenci olmak kolay değil. Şartlar son derece zor, bizde elimizden geldiğince mücadele etmek zorundayız. Sayın muhtarımızda burada, sorunları vardı çözüm noktasında yolları ve su sorunları tamam. Hocamızın da jeneratör istekleri var. İnşallah onu da il genel meclisi sekreterimizle valimizle birlikte istişare edip onunda inşallah yardımı yapacağız. Köyün yolları eskiden köye gelmek isteyenler arabalarını yolda bırakırken şimdi ise köyüne okuluna kadar geliyor. Buda il özel idarenin görevi bu. Köylerimize en iyi alt yapıyı, en iyi üst yapıyı sunmak, Bir sözümüz çok amaçlı bir okuma salonu, meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte karar verdik. İl genel sekreterimizle valimiz uygun gördüler inşallah onunda en kısa zamanda temelini atacağız. Çocuklarımız öğrencilerimiz geleceğimiz. Yarının Türkiye’sinişekillendirecekler. Dolayısıyla yarının avukatı mühendisi bürokratı siyasetçisi onlar olacak. Dolayısıyla bunlara iyi şartları sağlamak bizim görevimiz. Ben özellikle il genel meclisi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. buna benzer konularda bize yardımcı oluyorlar. İl özel idaresi sadece yol su ile ilgilenmiyor. Gördüğünüz gibi eğitimle de ilgileniyor. Biz zaten bütçemizin yüzde yirmisi eğitime aktarıyoruz. Bunun dışında yine ekstradan okulların bakım onarım olsun. Gerek araç gereç gereksinimleri olsun, bunları da karşılamaya çalışıyoruz. Şanlıurfa’nın her alanda daha iyi yere gelebilmesi için, meclisimizle, genel sekreterimizle, sayın valimizle, siyasetçilerimizle, milletvekillerimizle, bakanımızla birlikte çok iyi çalışmalar yapıyoruz. İnşallah 2013 yılı daha iyi bir hizmet yılı olur. İl genel meclisi biliyorsunuz, il özel idaresi yeni büyükşehir yasasıyla birlikte artık tüzel kişiliği sona eriyor. Dolayısıyla bu 2013 yılının bir hizmet yılıolmasını diliyoruz. Genel Sekreterimize, Valimize Bakanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.’ Diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49