Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

PARİS CİNAYETTİR
Öncelikle ertesi gün Paris’te gerçekleşen suikastın kabul edilemez olduğunu ve bu cinayeti kınadığımızı belirtmek istiyoruz. Barış diyalog sürecinde girişilen bu cinayet hiç şüphesiz barışı engelleme savaşı daha da geliştirmeye yöneliktir. Bu suikasta cevap olarak daha fazla barış ve diyoloğ ortamını geliştirip, Öcalan’la daha fazla diyaloga geçmek önerilerini dikkate almak savaş yanlılarının istekleri kursaklarında kalacaktır. Türkiye'de yaşanan bu kardeş kavgasını, kan davasına dönüştüren zihniyetin artık bitmesini, akan kanın bir an önce durmasını istiyoruz. 2013 yılı barış yılı olsun istiyoruz" dedi. Grup daha sonra dağıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49