Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Mehmet Ali Birand, yaşamını yitirdi.
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi'nde ameliyat olmuştu. 72 yaşındaki deneyimli gazeteci Birand'ın operasyon sırasında kalbinin durduğu ve doktorların çabasıyla yeniden çalıştırıldığı ortaya çıkmıştı.
ÖLÜM HABERİNİ UMUR BİRAND AÇIKLADI
Açıklama doktorlarla birlikte kameralar karşısına geçen Birand'ın oğlu Umur Birand'dan geldi. Umur Birand, "Yaşam destek ünitesine bağlıydı. Maalesef Bu akşam 18.29'da babamı kaybettik. Çok acı çekmediğini düşünüyoruz. Ameliyatı çok basit geçti" diye konuştu.Birand, Safra kesesine stent takılması için önceki gün Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde kaldırılmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49