Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Dünya Bankasından Belediye Ziyaret
Ekonomik işbirliği konularında görüşmelerde bulunmak üzere kentimize gelen Dünya Bankası Heyeti, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martin Raiser ve beraberindeki heyeti, Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe karşıladı.
Sürdürülebilir Şehirler Projesi ve Şanlıurfa hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin gerçekleştirildiği ziyarette Yücetepe, heyete tarihi ve turistik Şanlıurfa’nın son 9 yıldaki değişiminin öyküsünü anlattı. 
Dünya Bankası Sürdürülebilir Kalkınma Sektörü lideri Stephan Karam, Dünya Bankası Kentsel Kalkınma Uzmanı Ashna Mathema, Kentsel Kalkınma Uzmanı Elif Ayhan ve Necla Akça’nın yer aldığı heyete Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Proje Koordinatörü M.Said Güllüoğlu eşlik etti.
Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe ziyaret anısına Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martin Raiser’e bir mırra takımı hediye etti. Yücetepe ayrıca heyetteki diğer isimlere ise kentin tanıtımını sağlayan kitap ve broşürlerden oluşan hediye paketi takdim etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49