Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Başbakan Annesi Adına Taziye Evi
Şanlıurfa’lı otobüs kaptanı olan İzzettin Baz Süleymaniye mahallesinde Başbakan Recep Tayyip  Erdoğan’ın vefat eden Annesi Tenzile Erdoğan adına taziye evi yaptırdı.
İzzettin Baz” Başbakan Recep Tayyip  Erdoğan’ı çok sevdiğimden dolayı rahmetlik Annesinin adına arkadaşlar arasında topladığımız 178 bin lira’ya mal olan taziye evine yaptırdık. Süleymaniye mahallesine böyle bir taziye evinin gerekli olduğunu düşünerek  yaptırdık hiç kimseden maddi destek almadık ben otobüs firmasında şoför olarak çalışıyorum biz ancak bunu yaptırabildik iç döşemesini 1 hafta içersinde bitirip açmayı hedefliyoruz Tenzile Erdoğan  taziye evi mahallerimize hayırlı olmasını dileriz arkadaşlar olarak dedi”
   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49