Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Zor Durumlarda Polis Takviyesi İsteniyor
Şanlıurfa şehirler arası otobüs terminalinde özel güvenlik, polis takviye ekibi ve güvenlik kameraları sayesinde otogar çevresi güvenliği korunurken, olumsuz olaylara anında müdahale edilebiliyor.
 
Özel Güvenlik, Polis ekipleri ve güvenlik kameraları sayesinde otobüs terminalinde olumsuz vakalar engelleniyor.
 
Şanlıurfa şehirler arası otobüs terminalinde otobüs denetimleri yapılırken, güvenliğin özel güvenlik ve polis ekipleri tarafından korunduğu otogarda tehlike arz eden durumlara anında müdahale edilebiliyor. Otogara giren ve çıkan otobüslerin denetimden geçtiğini söyleyen güvenlik birimi, öte yandan otogarda meydana gelebilecek olumsuz vakaların özel güvenlik çalışanları ve güvenlik kameraları sayesinde tespit edilerek, müdahale edildiğini söyledi. Otogarda sık sık denetimler gerçekleştirdiklerini belirten güvenlik şefi Ferit Kaplan, Urfanatik’e yaptığı açıklamada, başta otobüs tekerlekleri denetimi olmak üzere tüm olumsuz vakalara geçit vermediklerini söyleyerek, “Şanlıurfa şehirler arası otobüs terminali, güvenlik açısından Türkiye’nin en güvenli otogarlarından biridir. Tabi her otogarlarda olduğu gibi burada da binlerce kişi otogara girip çıkıyor. Otogara gelen herkes zaten güvenlik kamerası ile tespit ediliyor. Herhangi bir olumsuz durum karşısında anında müdahale edebiliyoruz. Otogarın genelinde güvenlik kameraları var, ekiplerimiz çalışıyor, burada güvenlik tam teşkilat 24 saat boyunca çalışıyor” şeklinde konuştu.
 
ZOR DURUMLARDA POLİS TAKVİYESİ İSTENİYOR
 
Güvenlik personeli ve güvenlik kamerası sayesinde otogarın güvenliği ve denetimi sağlanırken, otogarda yaşanan hırsızlık ve şüpheli paketler karşısında poislerden takviye isteniyor. Şüpheli paketlerin bırakılması durumunda bomba imha ekibinden de destek alındığını kaydeden Kaplan, “tüm güvenlikleirn yanında sık sık denetimlerimiz oluyor. Otogarda görevli polis ekipleri de var. Zor durumlarda polis ekiplerinden takviye istiyoruz. Yolcuların bıraktığı paketler bazen şüphelere yol açıyor, bu durumlar karşısında bomba uzmanları ve polisle birlikte güvenliği sağlıyoruz. Olumsuz bir hareket olmadığı takdirde çanta ve emanetler emanet bölümüne bırakılıyor. Eşyasını unutan şahıs sonradan gelip eşyasını alabiliyor” dedi.
 
Şanlıurfa şehirler arası otobüs terminalinde daha önce meydana gelen hırsızlık olayları da güvenlik kamerası ve personel sayesinde kısa zamanda yakalanmıştı. (Ali ÇETİNKAYA)  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49