Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Ziyaeddin Akbulut’tan Vali Küçük’e Ziyaret
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; kendisini ziyaret eden Şanlıurfa eski valilerinden Ziyaeddin Akbulut’u makamında kabul etti.
28 Kasım’da yapılacak olan Şurkav Genel Kongresine kurucu başkan olarak katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Ziyaeddin Akbulut; Şanlıurfa temasları kapsamında ilk olarak Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.
Ziyaeddin Akbulut’u Şanlıurfa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzettin Küçük; ayrıca Şanlıurfa’ya yaptıkları hizmetler ve Şurkav gibi önemli bir vakfı Şanlıurfa’ya kazandırdıkları için Ziyaeddin Akbulut’a teşekkür etti.
Ziyaeddin Akbulut ise altı yıl vali olarak hizmet ettiği Şanlıurfa’ya tekrar gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; kendisini ağırlayan Vali İzzettin Küçük’e teşekkür etti.
Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Vali Ziyaeddin Akbulut, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından kapıda uğurlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49