Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Yollar göle dönüşüyor
Şanlıurfa’da yolların büyük bir kısmının stabilize edilmemesi ve yollarda çukurların bulunması nedeniyle yağan sağanak yağmurda yollar göl halini alıyor.
Şanlıurfa merkez ilçelerde yolların büyük bir kısmının eski asfalt olması ve düzenleme çalışmalarının olmaması nedeniyle yağışlı günlerde vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.
Sağanak yağmurda göle dönüşen yollar, araçların geçişi sırasında suyun sıçramasına ve dolayısıyla kaldırımda yürüyen vatandaşların ıslanmasına ve kirlenmesine neden oluyor. Eyyübiye ilçesindeki yolların büyük bir kısmının bu şekilde olması, tepkilere neden olurken, yol çalışmalarına ağırlık verilmesi istendi.
Yolların bu durumuna tepki gösteren vatandaşlar, belediyeleri göreve çağırarak, “biz her kış aynı durumla karşılaşıyoruz. Buralara ne zaman hizmet gelecek? En ufak bir yağmurda yollarımız göl oluyor. Buradan bir araç geçince insanlar perişan oluyor. Artık yollarımızın düzenlenmesini istiyoruz” diye konuştu.
Eyyübiye ilçesindeki polis merkezi yakınındaki yolun bu durumda olması aynı zamanda öğrencileri de zor durumda bırakıyor. Yavuz Sultan Selim İlkokulunun önünde bulunan yolun sularla kaplanası, araçların geçişi sırasında öğrencilerin ıslanmasına ve kirlenmesine neden oluyor. Yol çalışmalarının yapılmasını isteyen vatandaşlar, temelinde öğrenciler olmak üzere herkesin bu durumda zarar gördüğünü söyledi.
Yolların göle dönüşmesi nedeniyle sürücüler de araçlarının hasar görmesinden endişe ediyor. Suyun biriktiği yerlere girmemek için direksiyonu çevirmek zorunda kalan sürücüler, herhangi bir yayaya çarpma riskiyle karşılaşıyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49