Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Yine kesintiler başladı
Şanlıurfa’da, TEİAŞ’ın yapacağı bakım ve kontrol çalışmalarından dolayı bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.
 TEİAŞ Tesis ve Kontrol Müdürlüğü ile İşletme ve Bakım Müdürlüğünün yapacağı çalışmalar nedeniyle yer yer elektrik kesintileri olacak. Valilik tarafından yapılan duyuruda Yardımcı, Dağyanı ve Uğurlu’da bakım ve kontrol nedeniyle kesintiler yaşanacağı belirtildi. Buna göre 26, 27 ve 28 Şubat 06.00 ile 16.00 saatleri arasında Dağyanı’nda, 28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde ise saat 06.00 ile 16.00 arasında Yardımcı ve Uğurlu’da elektrik kesintisi yaşanacak.
Öte yandan Akçakale’de yapılacak teçhizat yenileme çalışmaları kapsamında 1 Mart saat 08.00 ile 16.00 saatleri arasında kesinti olacağı belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49