Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Yeşildirek projesinde flaş gelişme...
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Yeşildirek mahallesi dönemim Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından kentsel dönüşüm müjdesi verildi Aradan 14 yıl geçti bir faaliyet yok,  Ev sahipleri, evlerini ne yıkabiliyor ne tadilat yapabiliyor.Yeşildirek'te bulunan yüzlerce ev sahibi, kentsel dönüşümde mahallelerine ne zaman sıranın geleceğini merak ediyor. Ev sahipleri, evlerini ne yıkabiliyor ne tadilat yapabiliyor. 
Konuyla ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Yeşildirek vatandaşları sevindirecek bir haber verdi. Şanlıurfa'da dört kanalın ortak canlı yayına katılan Çiftçi, Yaklaşık 40 dönüm  karayolları arazisinin TOKİ'ye devir edildiğini Büyükşehir belediyesinin ise 19 dönümlük yerinde kentsel dönüşüm için TOKİ'ye tahsil edildiğini bildirdi. Bütün protokollerin imzalandığını belirten  Çiftçi, Nisan ayında Yeşildirek kentsel dönüşüm projesinde kazmanın vurulacağının müjdesi verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahalle sakini 6 yıl önce

nisan ayindayiz hiç bişi yok Allah aşkina

Avatar
mahalle sakini 6 yıl önce

nisan ayindayiz hiç bişi yok Allah aşkina

banner24

banner49