Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Yeşilay Üyelerini Güneşten Korumak İçin Şemsiye Bastırdı

Yeşilay Şanlıurfa şube başkanı Muharrem Çelik yaptığı açıklamada tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme Kurumu İl Müdürü Sayın Sadık Yetim ile işbirliğine giderek Yeşilay üyelerine, gönüllülerine yönelik Güneş şemsiyesini tasarlayıp bastırdık. Şemsiyelerde beyaz zemin üzerine Yeşilay logosu ile TKDK logosu yer almakta. şemsiyeler başın üzerinde güneşin doğrudan etkisini azaltacak biçimde tasarlanıp bastırıldı. Sıcak iklime sahip olan yazları 50-60 dereceyi bulan Şanlıurfa sıcaklarından korunmak için bu çalışmaya koyulduk. Bunun için de bir tanıtım programı şubede düzenledik.

Tanıtım programında genç hukukçu Fatih Altun da Yeşilay üyelerine "Kurumsal İmaj" konulu bir seminer verdi.

Bestekar ve ses sanatçısı Cemil Sezgin de Yeşilay üyelerine müzik ziyafetinde bulundu.

Çelik katılımcılara çiğ köfte ikram ederek misafirlere Yeşilay'ın faaliyetlerini anlattı. Düzenlenen şemsiye takdim gecesinde İl Milli Eğitim şube Müdürü Fevzi Çelik, TKDK il müdürü Dr. Sadık yetim, Cansuyu Şanlıurfa il Başkanı Ahmet Buğurca, Bakkallar Bayiler Oda Başkanı Mehmet ALTUN, Yeşilay yönetim kurulu üyeleri, Suriye komisyonu, sanat komisyonu, gençlik komisyonu üyeleri katıldı.

Program sonrasında Yeşilay Şanlıurfa şube başkanı Muharrem Çelik desteklerinden dolayı Doktor Sadık YETİM, Bakkallar Bayiler Oda Başkanı Mehmet ALTUN ve genç hukukçu Fatih Altun’a birer plaket takdim etti. Tüm katılımcılara da güneş şemsiyesi hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49