Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Yeni Atanan Hakim ve Savcılara Ziyaret
Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, yeni atanan hakim ve savcılara ziyarette bulundu.
Birecik İlçe Kaymakamı Niyazi’nin ziyaretine; İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Atakan Alper ve İlçe Emniyet Müdür V. Başkomser İbrahim Kaşıkçıoğlu da eşlik etti.
Birecik ilçesinde daha önceden görev yapan ve tayinleri çıkan Savcı Onur Utku Sevim, Hakim Nimet Özkaya Sevim ve Hakim Ferhat Karakuş’un uğurlanmasının ardından ilçeye Hakim Mustafa İlker Aydın ve Fatma Ulusoy Aydın atandı.
Yeni atanan hakim ve savcılara hayırlı olsun temennisinde bulunan Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, ilçede huzur ve sükunetin sağlanması adına emniyet ve jandarma teşkilatının ciddi çalışmaları olduğunu dile getirerek, ilçenin çok sakin ve huzurlu olduğunu ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49