Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Yazacı'nın yerine Ayca Geldi
Son Kaymakamlar kararnamesiyle Ankara’ya atanan Harran Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı'nin yerine gelen Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca göreve başladı.
Son Kaymakamlar kararnamesiyle Ankara’ya atanan Harran Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı törenle uğurlandı yerine Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca geldi. Ayca'yi  Harran belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Emniyet müdürü Hakan Tandoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Daire amirleri, STK temsilcileri, kaymakamlık çalışanları ve vatandaşlar karşıladı.
Temel AYCA
1982 yılında Rize’de doğdu. İlk ve Ortaokul öğrenimini Rize’de tamamladı. Lise eğitimini Samsun Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesi’nde bitirerek 2001 yılında Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü kazandı. 2006 yılında üniversiteden mezun oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından 2007 yılında yapılan Kaymakamlık Sınavı’nı kazanarak mülki idare sınıfına Kastamonu Kaymakam Adayı olarak dâhil oldu. Kastamonu Valiliği’ne 45 gün devam eden vilayet stajının ardından Bolu Gerede ilçesinde kaymakam refikliği stajını tamamladı. Ardından İzmit ve Gebze’de teftiş stajını yaparak ilk vekalet yeri olan Kırıkkale iline bağlı Sulakyurt ilçesine atandı. Bu ilçede 6 ay görev yaptıktan sonra Bolu Yeniçağa ilçesinde kısa süreli vekâlet görevinde bulundu. Yurtdışı stajı öncesi 4 ay boyunca  TÖMER’de yoğunlaştırılmış Fransızca kursuna katıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından 1 yıl süre ile Fransa’ya gönderildi. 2011 tarihinde Edirne İli Süloğlu ilçesine atandı. Süloğlu ilçesindeki görevine devam ederken Avrupa Birliği Bakanlığı’ndan kazandığı burs ile Belçika Brugge’de bulunan Avrupa Koleji’ne yüksek lisans eğitimi için gitmiştir. 10 ay süren bu programda, Türkiye ile Avrupa Birliği arasında müzakeresi devam eden “Geri Kabul Anlaşması” nın “Külfet Paylaşımı” esası gözetilerek yapılması gerektiği konulu tezi başarılı bulunup kabul edilmiştir.
2013 yılı Kararnamesi ile İlçemize atanan Kaymakam Temel AYCA ,21.08.2013 tarihinde  görevine başlamıştır.  Milli Eğitim Bakanlığı’nda Sınıf Öğretmeni olarak çalışan Gökçen hanımla evli olup iyi düzeyde Fransızca ve İngilizce bilmektedir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49