Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Yardımları Askıya Alındı
Şanlıurfa'nın Akçakale Gümrük Kapısı'nda, yaşanan gerginlikten sınır ötesine yapılan yardımlar da etkilendi. 
Türkiye'den Suriye'ye gönderilen yardım malzemelerini taşıyan tırlar, yüklerini boşaltmak için Akçakale'de bekleyişlerini sürdürüyorlar.
Tır şoförü Hüseyin Alpak, Niğde'den yüklediği patatesleri Akçakale Sınır Kapısı'na getirdiğini belirterek, "Bugün bazı olaylar çıktı, bir kaç kişi de yaralandı burada bizde şahit olduk canımızı zor kurtardık. Arabayı dışarı çıkarmak zorunda kaldık. Suriyeli tırların içerisine aktarıyorduk bu malları. O an olaylar oldu, Suriyeli hamallar kaçınca bizde mecbur arabalarımızı dışarıya çıkardık" dedi. 
Gerginlik yaşanınca araçlarını gümrük sahasından çıkardıklarını ifade eden tır şoförü Mehmet Cengiz, yardım malzemelerini boşaltmak için yetkililerden gelecek haberi beklediklerini söyledi. 
Bu arada, Akçakale Sınır Kapısı'ndaki güvenlik önlemleri devam ederken bazı Suriyelilerin ise sınır kapısından ülkelerine geçiş yaptığı gözlendi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49