Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Viranşehir teröre hayır dedi
 Viranşehir'de yaşanan patlamada ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özel Harekât polisi Ömer Sönmez için ilçede  ‘Teröre Lanet’ yürüyüşü yapıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası önünde bir araya gelen binlerce kişi, kaymakamlık binası önüne kadar yürüdü. Yürüyüşe Şanlıurfa AK Milletvekilleri Mehmet Akyürek ile Ahmet Eşref Fakıbaba,  Viranşehir Kaymakamı Ahmet Yıldız, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, , Viranşehir Başsavcısı Taner Güngör, AK Parti İl Başkan Vekili Cuma Ağaç ve Viranşehirli binlerce kişi katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen kalabalık, sık sık ‘Kahrolsun PKK’, 'Kahrolsun FETÖ' ve 'Kahrolsun IŞİD' sloganları attı.
Viranşehir Kaymakam  Ahmet Yıldız; ” Bu birlik beraberliğimiz oldukça kimse önümüzde duramaz. Topyekün gelseler bile viz gelir. Eğer bu darbe ve bu terör olayları Avrupa’da olmuş olsaydı inan çoktan dağılmışlardı; ama ülkemiz büyük, güçlü bir ülke. Allah’ın izniyle bununda üstünde geleceğiz. Tüm Viranşehir halkına bu kutsal yürüyüşümüze katıldıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.
 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, yaptığı konuşmada, Türk, Kürt ve Arapların binlerce yıl birlikte yaşadığını söyledi.
Yürüyüş yapılan konuşmaların ardından dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49