Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Vali Müdürü Ters Köşe Yatırdı
FCBEscola Camp Avea’nın seçmeleri GAP Arena stadın arkasında bulunan sentetik sahada yapıldı. seçmelerden önce Avea CEO’su Erkan Akdemir Hilton otelin’de bir basın toplantısı düzenledi. basın toplantısına Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç ve basın mensupları katıldı Basın toplantısından sonra topluca Gap Arena stadına gidildi burada Önce Avea CEO’su Erkan Akdemir ve Avea üst yönetimin ekibi ile  Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Gençlik spor il Müdürü Ertuğrul Yıldız Şanlıurfa İl özel idare genel sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’nun ekibi ile  çocuklar bir maç yaptılar maçtan sonra çocuklar ile toplu fotoğraf çekildi. daha sonra seçmelere davam edildi yapılan açıklamada Türkiye’nin en yenilikçi ve en genç operatörü olarak; 11 yıldır Türk futboluna verdiğimiz kesintisiz desteğin yanında hayata geçirdiğimiz projelerle de, gençlerimize fırsat eşitliği sunma hedefi ile hareket ediyoruz. bu doğrultuda 2011 yılında FC Barcelona ile işbirliğine giderek, Türkiye’nin gelecekteki futbol yıldızlarını yetiştirmek ve Türk futboluna yepyeni bir vizyon kazandırmak amacıyla; FCBEscola Camp Avea’yı hayata geçirdik. Proje kapsamında Van, İzmir ve İstanbul’da yapılan seçmeler sonucunda, tam 240 gencimiz ve 24 hocamız Barçalı yıldızları yetiştiren eğitmenlerden eğitim aldı. Şimdi önümüzde yeni bir kamp dönemi var ve yepyeni bir heyecan içerisindeyiz. FCBEscola Camp Avea’nın, yeni gençlerimizle birlikte daha da çoğalarak güçlenmesi için, 2013 yılı ilk kamp dönemine katılacak 120 genç yeteneğimizi belirleyeceğimiz ilk dönem seçmelerini bu yıl Şanlıurfa’da gercekleştırdık. Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun (TOSF) desteği ile yapılacak seçmelere, çevre illerin yanı sıra; Türkiye genelinde düzenlenen futbol turnuvaları sonucunda belirlenen genç futbolcu adayları da katıldı Avea CEO’su Erkan Akdemir ev sahipliğinde ve Avea üst yönetimin katılımıyla Şanlıurfa’da gerçekleştirilen FCBEscola Camp Avea’nın 2013 dönemi ilk seçmeleri büyük ilgi gördü Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç Avea CEO’su Erkan Akdemir ile birbirlerine penaltı attılar Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç Erkan Akdemir’i ters köşeye yatırdı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49