Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Vali Küçük'ü şaşırtan teknoloji
Şanlıurfa’da 3’üncü Yapı İnşaat Dekorasyon Fuarı bugün açıldı. Urfanatik gazetesi Fuarın gözdesi oldu.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜMSİAD) girişimleri sonucunda Start Fuarcılık tarafından organize edilen 3’üncü Yapı İnşaat Dekorasyon Fuarı bugün saat 14.00’te eski hal pazarı yerinde açıldı. Fuarın açılışına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İnan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, TÜMSİAD Şube Başkanı M. Sadık Sade ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta Rose Ekol ve Urfanatik gazetesini ziyaret eden Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve İl Milli eğitim müdürü Metin İlci Rose Ekol dıgıtal matbaasında Vali ve Belediye başkanın  açılışta resimlerin ahşap üzerinde ani baskı  ile yapılması Vali Küçük şaşırtı.  Vali İzzettin Küçük Urfanatik Gazetesi sahibi Tahir Gülebak'tan gazetecilikte kullanılan son teknolojiyle ilgili bilgi aldı.
Vali İzzettin Küçük, Basının çağ atladığını belirterek, ahşap üzerine ani baskı yapılabildiğini belirten Vali Küçük, "Urfanatik gazetesini tebrik ediyorum benim güzel resmin ahşap üzerinde görmem beni çok sevindirdi. Tahir Beyi kutluyorum" dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ahşap üzerindeki resimlerden dolayı Tahir Gülebak'ı tebrik ettiler. Vali Küçük ardından Reso Ekol aydınlatmayı gezerek Ali Gülebak'tan sok teknoloji ile kullanılan aydınlatmalar hakkında bilgi aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49