Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Gülhan Erin, Engelli Ailesini Ziyaret Etti
Ziyaretlerde Vali Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin’e Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Ve İstihdam Dernek Başkanı Bedih Satoğlu ile Engelliler dernek üyeleri eşlik ettiler.
Engelli ve ailesini ziyaret eden Bayan Erin, engelli vatandaşlarımızın aileleri ile engellilerin günlük hayatta yaşadığı sorunlar ve nasıl çözüleceği ile ilgili bir süre sohbet etti. Bayan Erin, “Böyle cana yakın ve dünyalar güzeli Aynur Sert Kızımıza bu kadar candan bakım Ve yaklaşımlarından dolayında annesini ve aile fertlerini Can'dan kutluyorum" dedi.
Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin'nin Eşi Gülhan Erin Hanımefendi Dernek Üyemiz Aynur Sert'in Evinde engellimizi ve ailesini ziyaret ettikleri için teşekkür ettiğini belirten Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Ve İstihdam Dernek Başkanı Bedih Satoğlu " Sayın Gülhan Erin Hanımefendi engelli ailesini ziyaret etti. Bu ziyaretler Sayın Valimiz Abdullah Erin ve Gülhan Hanımefendi'nin engelliler arasında ayrım yapmadan zihinsel engellilerimizi kucaklamasıdır. Sayın Valimiz ve değerli eşleri Devleti temsilen insan onur ve şerefine vermiş oldukları değeri ortaya çıkıyor. Şanlıurfa’mızın eğitim, kültür, sanat ve ekonomik alanında da insanın yaratılış gayesine hizmet etmeyi kendine vazife etmiş, Sayın Valimiz Abdullah Erin ve hanımefendileri Sayın Gülhan Erin'nin bu davranışlarını şahsım ve derneğimiz adına taktirle karşılıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49