Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Vali Erin Tayinleri Çıkan Komutların Onuruna Veda Yemeği Verdi

Yüksek askeri şura kararlarıyla tayinleri çıkan 20.Zırhlı Tugay komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali Genel Kurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığına ve Jandarma il komutanı Kıdemli Albay Nuri Öztürk rütbe alarak Tuğgeneral yükseldi. Öztürk ise Hakkari il Jandarma komutanlığına atandı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin atanan her iki komutan için veda yemeği verdi. Cevahir konuk evinde verilen veda yemeğine, Vali Abdullah Erin yani sıra, Tugay komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, jandarma Alay komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Emniyet müdürü Veysel Tipioglu, ve eşleri katıldılar.

Vali Erin Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımclılığı görevine atanan 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali'ye ve Hakkari İl Jandarma Komutlığına atanan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk'e plaket takdim etti.

Vali Erin," Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığı görevine atanan 20. Zırhlı Tugay Komutanımız Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali'ye ve Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'na atanan İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Nuri Öztürk'e ilimizdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49