Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, Müzenin Çatı Kısmının Onarımı İçin Talimat Verdi

2003 Yılında kamulaştırılarak restore edilen ve Şanlıurfa Kurtuluş Müzesi’ne dönüştürülen Mahmut Nedim Konağında incelemelerde bulunan Vali Abdullah Erin, müzenin çatı kısmının onarımı için talimat verdi.

Kurtuluş Müzesi ile aynı alanda bulunan Müslüm Gürses Müzik ve Sanat Müzesi ve Geleneksel El Sanatları Araştırma ve Geliştirme Eğitim Merkezini de ziyaret eden Vali Erin, keçecilik, ağaç oymacılığı, dokumacılık ve halı atölyelerinde el sanatlarını yaşatan ustalar ve kursiyerlerle de bir araya geldi.

Buradaki incelemelerinin ardından Şanlıurfa’daki bazı okulları ziyaret eden Vali Erin, sorunsuz bir eğitim öğretim yılı olması için okullar açılmadan eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49