Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Uzmanlar Keneye Karşı Uyardı
İl Hıfzıssıhha Kurulu Kene İçin Toplandı. Kurul özellikle bahar aylarında artış gösteren kene ısırmasına bağlı Kırım-kongo kanamalı ateşi (KKKA) hastalığının önlenmesi için uyarıda bulundu.
Şanlıurfa İl Hıfzısıhha Kurulu, bahar aylarında artış göstererek ölümlere neden olan ve kamuoyu gündeminde geniş yer tutan, enfekte Kene ısırığıyla meydana gelen Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığının önlenmesi için toplanarak karar aldı.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına ilişkin şu ifadelere yer verildi; " kentimizde Kene hastalığıyla ilgili herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için çalışmaların gerekli kurumlar tarafından daha titiz bir şekilde sürdürülmesi, söz konusu kararda Sağlık Müdürlüğü’nce yapılacak çalışmaların Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün birimlerince yerine getirilmesine, Kene ısırığı vakalarında müracaat telefonlarının Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürlüğü nün numaralarının güncellenmesine karar verildi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49