Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Uzlaşmacı bir tavır sergilenmeli
Şanlıurfa’da toplanan 15 STK temsilcisi yaptıkları basın açıklaması ile  hizmet hareketini yıpratma hareketi ve Haşhaşi benzetmesini kınayarak “Kamu kurumları bir katılım bankasındaki mevduatlarını çekmeye zorlanarak banka devlet eliyle zor durumda bırakılmak isteniyor” 
Şanlıurfa’da bir otelde  toplanan 15 sivil toplum kuruluşu (STK) temcilisi bir basın toplantısı ile son günlerde hizmet hareketine yönelik yapılan saldırılar kınayarak “halkın devlete ve devlet kurumlarına güveni zedelenmemelidir.
Basın açıklamasını 15 STK temsilcisi adına Murat Genç iş adamları derneği Başkanı Ahmet Ertekin yaptı. Ertekin,Geçmiş dönemlerde de toplumun bir kesiminin “mürteci, habis ur , kan emici, vampir, yarasa” gibi ithamlarla yok edilmeye çalışılırdı. Paralel devlet te , çete, virüs, gizli örgüt, haşhaşi gibi iftiralarla hiçi bir bilgi ve belge ortaya koymadan hizmet hareketi hakkında kara propaganda kampanyası yürütülüyor.
 
Kamu kurumları bir katılım bankasındaki mevduatlarını çekmeye zorlanarak banka devlet eliyle zor durumda bırakılmak isteniyor. Büyükelçiliğimiz bulunmadığı bir ülkede dahi ülkemizi en güzel şekilde temsil eden Gülen hareketi yıpratılmak isteniyor. Fethullah Gülen örgüt lideri olarak gösterilmek isteniyor. Buda hizmet hareketine gönül veren üzmektedir. Toplumda oluşan gerginliğe bir an önce son verilmeli, uzlaşmacı bir tavır sergilenmeli Hukukun ve adaletin işlemesine imkan verilmeli , halkın devlete ve devlet kurumlarına güveni zedelenmemelidir” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49