Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfalı şehit rahat yatacak
08.07.2017 yılında Bitlis’in Tatvan-Hizan karayoluna 4 yıl önce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde ikamet eden Jandarma Uzman Onbaşı İbrahim Halil Ateş şehit oldu. Şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Ateş'in kanı yerde kalmayarak saldırıyı gerçekleştiren terörist ölü ele geçirildi.
Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde yürütülen Bitlis Sehi Ormanları kırsalında, geçen pazar günü Jandarma SİHA ve İHA ile Hava Kuvvetleri destekli operasyonda Jandarma Özel Harekat timleri tarafından 3 terörist etkisiz hale getirilmişti. Öldürülen 3 teröristten birinin İçişleri Bakanlığı'nın terörden arananlar listesindeki "turuncu kategoride" yer alan Poyraz Bulanık kod adlı Kurban Pehlivan olduğu ortaya çıktı.
Şanlıurfalı Jandarma Uzman Onbaşı Ateş'in kanı yerde kalmadığı haberin verilmesi aileyi sevindirdi. Baba Celal Ateş, Annesi ve şehidin kardeşleri haber üzerine şehit Jandarma Uzman Onbaşı Ateş'in Suruç ilçesinde bulunan mezarını ziyaret ederek dua ettiler.
4 Yıl önce şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Ateş’in Babası Celal Ateş oğlunun mezarını ziyaret ederek; "Oğlumun kanı yerde kalmadı, Güvenlik güçleri, askerlerimiz oğlumun kanınını yerde bırakmadılar, bizlerinde bir nebzede olsa içi rahatladı. Şehit oğlumuz mezarında rahat uyuyacak. Biz ailece şehit oğlumun mezarını gelip dua ettik ve kanının yerde kalmadığının müjdesini verdik Devletimize, hükümetimize Türk silahlı kuvvetlerine, askerlerimize ve polislerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49