Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfalı gazelhan 17 inci yıldönümünde mezarı başında anıldı
'Kazancı Bedih' adıyla tanınan ünlü gazelhan Bedih Yoluk ölümünün 17 inci yıldönümü nedeniyle Bediüzzaman Aile Mezarlığı'ndaki mezarı başında anıldı. Anma programına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , Birinci, Kazancı Bedih'in oğlu Naci Yoluk ile sevenleri katıldı.
Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,"Şanlıurfa'nın unutulmaz sesi, Türk Halk Müziği'nin büyük sanatçısı “Kazancı Bedih” Bedih Yoluk'un vefatının sene-i devriyesinde mezarı başındaydık. Rahmetle ve saygıyla anıyoruz"dedi.
Bedih Yoluk ve eşi Fatma Yoluk, 19 Ocak 2004'de Balıklıgöl yakınlarındaki evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49