Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfa'da yüzü gelen esnafta var
Şanlıurfa’da stabilize edilmeyen yolların fazla oluşu ve koşullar nedeniyle kısa sürede kirlenen araçlar, oto yıkamacılarda yoğunluk oluşturuyor.
Kent merkezinde oto yıkamacılarda neredeyse her zaman araç yoğunluğu oluşurken, araç sahipleri yolların düzeltilmesini istiyor. Oto yıkamacıların yanı sıra petrol istasyonlarında da büyük yoğunluk oluşurken, araç sürücüleri her zaman oto yıkamaya para vermekten şikayet ediyor. Oto yıkama işletmecisi Fatih Kubat, gün içerisinde yüze yakın araç yıkadıklarını belirterek, “bilindiği gibi Şanlıurfa’da ciddi anlamda araç yoğunluğu var. Araçlar fazla olduğu için bizim de işimizi her zaman yoğun oluyor. Araçlar bu kadar fazla olurken, yolların bir kısmının tozlu olması da bu duruma davetiye çıkartıyor. Vatandaşlarımız, kirlenen araçlarını buraya getirip, iç ve dış temizliğini yapıyor” dedi.
Oto yıkama servisleri yanı sıra petrol istasyonlarında da araç kuyruğu oluşurken, çoğu vatandaş akaryakıt aldığı petrolde aracını ücretsiz yıkıyor. Havaların da sıcak olması nedeniyle araçlarını kısa aralıklarla yıkadıklarını belirten Erdem Şahin, “hem yolların büyük bir kısmı tozlu, hem de havalar sıcak, aracımızı yıkayarak, motorun soğumasını sağlıyoruz. Özellikle Eyyübiye ilçesindeki yolların büyük bir kısmı çok bozuk, araçlar hem kirleniyor, hem de dökülüyor. Vatandaşlar mecburen kısa aralıklarla araçlarını oto tamircilere ve yıkamacılara götürmek zorunda kalıyor” diye konuştu.
Oto yıkama işletmecisi Kubat, çoğu kişinin de titiz davrandığı için aracını kısa zamanda yıkamak istediğini belirtti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49